Info, tips en contact OKRA dating

Welkom op het OKRA dating gedeelte op deze website. Via OKRA dating wil seniorenorganisatie OKRA haar leden en 55+ers stimuleren en helpen om nieuwe contacten te leggen. In de eerste plaats om samen fijne activiteiten te ondernemen, er eens op uit te trekken, de vriendenkring te verruimen, elkaar te vinden voor kleine of grotere ontmoetingen.

Je kan dus zoekertjes plaatsen om gezelschap te zoeken voor je geliefkoosde activiteiten. Dit is iets anders dan het profiel op andere meer specifieke dating (koppeling) sites. Hou er rekening mee dat alles volledige openbaar staat, zowel de zoekertjes, je ingevulde contactgegevens als de reacties via de website. Je kan jouw zoekertje ook niet zelf aanpassen of verwijderen, tenzij op eenvoudige vraag via mail.

Heb je vragen over de toepassing van OKRA dating, wens je jouw zoekertje te laten schrappen of aan te passen, heb je klachten of bedenkingen bij bepaalde zoekertjes, reacties of contacten neem contact op met OKRA via mail

Zoekertjes, reacties en contactnames die niet passen in het opzet, weinig respectvol of misplaatst zijn worden door OKRA verwijderd. Als belangenbehartigende ouderenorganisatie vinden we de integriteit van onze leden en ouderen in het algemeen bijzonder belangrijk. We vragen de gebruikers om ons eventuele misbruiken discreet te melden zodat we tot de nodige actie kunnen overgaan.

Een aantal gebruikstips

  • Plaats in je zoekertje vooral het soort activiteiten die je wil ondernemen en waarvoor je op zoek bent naar gezelschap.
  • Geef kort en duidelijk aan wat je wel of niet wil, waar je wel of niet naar op zoek bent, of je mannelijk of vrouwelijk contact zoekt, een maatje voor een specifieke gelegenheid, een relatie, verruiming van je vrienden- of kennissenkring, ...
  • Jouw zoekertje is openbaar, blijf dus best discreet met al te persoonlijke informatie. Bescherm jezelf een beetje in eerste instantie.
  • Je hoeft enkel jouw voornaam, gemeente en 1 contact middel (tel of e-mail) verplicht in te geven. Je kan ook eventueel een schuilnaam hanteren
  • Je bent niet verplicht je telefoonnummer te vermelden in je zoekertje, een e-mail adres volstaat. Dat is misschien in eerste instantie wat veilger en afstandelijker.
  • Je kan, voor dit gebruik, eventueel een tijdelijk gratis e-mail adres (hotmail, gmail of anderen) aanmaken.
  • De OKRA dating knop is er op gericht om elkaar verder onderling te contacteren. Bij interesse of verdere vragen neem je dus best rechtstreeks contact op via mail of telefoon.
  • Als je niet geïntersseerd bent in een vraag naar verder contact, geef dit dan meteen beleefd maar duidelijk aan en breek verdere onderlinge conversatie af.
  • Reacties die geplaatst worden zijn eveneens openbaar. Beperk je ook hier tot de nodige korte informatie, stel een bijvraagje of geef een teken van interesse. Verdere gesprekken en concrete afspraken hou je beter voor de onderlinge pivé sfeer.
  • Hou er rekening mee dat gebruikers van deze website verschillende bedoelingen, verlangens en behoeftes kunnen hebben. Dus is het heel belangrijk om jouw vraag en grenzen zo duidelijk mogelijk af te bakenen.

OKRA is vooral een ledenorganisatie die in meer dan 1100 dorpen, gemeenten en steden tal van activiteiten organiseert. Ook dit zijn schitterende mogelijkheden om geestes- en leeftijdsgenoten te ontmoeten, samen te ontspannen en te ontdekken. Ben je nog geen lid van OKRA, wil je de activiteiten en de werking leren kennen, wil je lid worden, heb je specifieke vragen, ...  neem dan zeker eens een kijkje op de links.