Tilly

 

Lauwerysen

 uit Ekeren (Antwerpen)
zoekt iemand om
te gaan wandelen
eens te gaan eten
te gaan shoppen
Enthousiaste lieve dame, leeftijd 67j, zoekt vriend of vriendin tss 65j en 72j om samen te wandelen & winkelen en iets te gaan drinken. Graag reacties via mail met foto.

Reacties

30
jan

guy uit mortsel

dag tilly ben steph 59 jaar sms me eens 0473 76 45 93

31
jan

mieke

Hallo Tilly we hebben dezelfde hobby's ga ook graag eten, shoppen en wandelen en gezellig iets gaan drinken. Ik woon in Edegem, misschien kunnen we eens afspreken.
Je kan me bereiken op miekedh@Hotmail.com.
Tot later groetjes

9
feb

marcel

tilly goeie middag ben man van 65 jaar 1.82 groot ga zeer graag wandelen of fietsen zou je eens graag in kontakt willen komen met jou rook niet ben ook een dierenvriend woon te kontich. mijn mail adres is marcel.lieckens@hotmail.be tot horens marcel

1
mrt

marcel

tilly ik zou graag willen weten of je nog interesse hebt om mekaar eens te ontmoeten het is bijna twee weken geleden dat ik nog iets van jou je hoort hebt of is het te druk voor jou het is niet dat ik achter je veren zit hoor maar jou spreekt me erg aan het is niet te ver lieve groetjes marcel

17
mrt

marcel

tilly waarom reageer je niet op mijn bericht zou graag eens willen kennis maken met jou groetjes marcel

Laat een reactie achter

Deze reacties zijn openbaar. Beperk je tot korte info, een bijvraag of een teken van interesse. Voor privé informatie en gesprekken neem je best rechtstreeks onderling contact op.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.