Speel het door aan OKRA

Heel wat dingen uit deze box zijn nu ook al dagelijkse kost in een aantal OKRA trefpunten.

Maar op het terrein is er wellicht nog veel meer. Hebben jullie nog andere initiatieven, activiteiten en acties in het kader van omarm, ontdek, ontspan en ontmoet, laat het ons dan weten. Heb je nog ideeën die bruikbaar zijn in andere OKRA trefpunten, deel ze.

Dat kan je op verschillende manieren doen. Door hieronder de activiteit aan te gaan, vervolgens als uitgevoerd aan te klikken en een leuk verslagje met foto te posten. Of door jullie ideeën door te spelen via het OKRA regiosecretariaat.

Verslagen

6
aug

Okra Paal crea dames haakten 190 beertjes. Deze worden nadien verkocht voor Wereldsolidariteit aan 5 euro/stuk. De verkoop vlot ondertussen. Op onze activiteiten, op de zondagsmarkt ..., groot en klein kopen beertjes.

lees meer »
25
okt

RA Neerlinter stelde vast dat de participatiegraad van haar oudere en minder mobiele leden aan haar meer dan 100 activiteiten per jaar onevenredig laag is . We zochten daarom naar een bijkomende  nieuwe activiteit om deze doelgroep "buiten de deur te laten komen" .We opteerden daar

lees meer »
3
jun

 De OKRA trefpunten van het gewest Heist (dat zijn de trefpunten van groot Heist en groot Putte) gingen op 31 mei 2016 samen op Meivaart naar “Klein Scherpenheuvel” in

lees meer »
23
mei

Okra-Oostrozebeke viert op 23 juni hun 65-jaar bestaan in de solons:De Leieburcht in St-Eloois-Vijve met een mooie receptie en een mooi feestmenu  om af te sluiten met dansfeest.Alle leden kunnen aan 1/2 kostprijs aan het feest deel nemen en we verwachten een talrijke opkomst.

lees meer »
29
apr

Op donderdag 7 april was het feest bij het trefpunt Kleit .Het was een mooie dankviering in de kerk te Kleit , daarna werd er een receptie aangeboden voor de genodigen en onze leden ,nadien was er een feestmaal en ontspanning .onze leden kregen ook nog een aandenken van deze mooie dag .

lees meer »
20
mrt

Trefpunt Mariekerke zoekt variatie. De senioren van
't Anker hebben al hun vaardigheden bij mekaar gelegd om een mooie tekening uit te werken of om een papieren vliegertje of een hoedje te ontwerpen.

lees meer »
2
mrt

Op zondag 28 februari 2016 vierde Okra Aaigem haar 50 jarig jubileum. Het feest ging door in zaal Torengalm te Aaigem.

lees meer »
2
mrt

23 februari:gezellige Zwitserse ontmoetingsnamiddag met mooie film, koffie met gebak, tijdens de pauze een lekker wijntje met hapjes en als slot een prachtig kaasbuffet. Zeer geslaag

lees meer »
16
feb

Naar jaarlijkse gewoonte had er op zaterdag 13 februari de pannenkoekenbak plaats bij OKRA Mariakerke, we mochten 115 leden en hun familie verwelkomen, onze zaal wordt iets te klein voor dit groot aantal, maar iedereen heeft kunnen smullen en ging tevreden huiswaarts.

lees meer »
6
feb

OKRA trefpunt Mariekerke ( Bornem) bespaart door zelf spelletjes in mekaar te knutselen. Een overschotje van planken, een restje laminaat of een stuk kamerbreed tapijt kunnen volstaan om nieuwe gezelschapsspelletjes te creëren.

lees meer »

Pagina's